Catchot presenta el seu potencial gourmet

Text: Bep Al·lès – Fotos Karlos Hurtado/Es Mercadal – Dilluns es va celebrar al Recinte Firal d’Es Mercadal la sisena edició del Gourmet Experience, que organitza Comercial Catchot i que va reunir a uns 40 productors del món de la restauració i la gastronomia que van presentar els seus productes als clients de Catchot, que van gaudir de les novetats de les marques de sempre i també de les noves bodegues que a partir d’ara distribuirà Catchot a Menorca.

Un bon nombre de professionals i wine lovers es van citar al llarg del dilluns als antics quarters des Mercadal per a degustar vins, cafè, productes artesans i d’alta gamma, a més de presència de food trucks i demostracions en viu de tall de pernil i també de com servir un bon cafè al més estil barista.

La família Catchot es va sentir abrigada en tot moment per la seva clientela, i amb expectatives més que positives de cara a una nova temporada turística que es preveu més que bona.

També el producte local de Menorca hi va estar present amb Sa Cudia, S’Ambosta Obrador i Son Tema, entre altres.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear