VORO, únic restaurant a Balears que obté Dos Soles a la darrera gala de la Guia Repsol El restaurant, ubicat a Cap Vermell Grand Hotel, (Canyamel, Mallorca) obre les portes de nou aquest divendres 17 de març

El restaurant VORO, ubicat a Cap Vermell Grand Hotel, ha estat distingit amb Dos Soles Repsol en gala de lliurament celebrada a la ciutat d’Alacant el passat dilluns 27 de febrer sota el lema “La Cuina ens omple”. Així, el restaurant VORO, que tornarà a obrir les portes el proper 17 de març, es converteix en l’únic restaurant a les Balears que ahir va obtenir Dos Soles de la Guia Repsol.

Segons ha destacat Repsol en la seva decisió, “el cuiner Álvaro Salazar ret homenatge a VORO a la riquesa gastronòmica del país, posant especial èmfasi a la Mediterrània. La utilització del producte complet és un dels trets identitaris més destacats d’aquest restaurant ubicat a l’hotel Cap Vermell Grand Hotel”.

El CEO de Cap Vermell Gran Hotel, Toni Mir, ha destacat que “és un orgull que reconeguin la feina que exerceixen l’equip de VORO, que ara compta amb Dos Soles Repsol i dues estrelles Michelin“.

“És un èxit col·lectiu per a tot l´equip de Cap Vermell Gran Hotel i és una injecció d´il·lusió renovada i energia per a la propera obertura del dia 17 de març, tant de l´hotel com dels seus restaurants amb VORO, per descomptat, inclòs”, ha recordat Toni Mir.

Per la seva banda, Álvaro Salazar, xef de VORO, apunta que “tenim moltes ganes de continuar i oferir una experiència única i incomparable a les Illes Balears i seguirem lluitant per millorar i aconseguir, amb molta constància, més èxits per a VORO i per a Cap Vermell “.

“És un orgull veure recompensada la nostra feina que, juntament amb les dues Estrelles Michelin, ens ajuden a seguir apostant, una temporada més, per l’alta cuina amb productes de màxima qualitat de Mallorca i de Balears en un entorn inigualable”, destaca el xef .

Aquest any Guia Repsol, referent de la gastronomia nacional, ha distingit un total de 101 restaurants: 2 amb Tres Soles, 18 amb Dos Soles i 81 amb Un Sol Guia Repsol. Aquests establiments destaquen, juntament amb VORO, per les seves sòlides propostes amb una marcada identitat pròpia i la recerca de l’excel·lència al producte i al servei.

Cap Vermell Grand Hotel disposa de 142 habitacions, de les quals 14 són suites i 2 són suites presidencials. Totes les habitacions tenen vista sobre el mar i la Vall de Canyamel. L´arquitectura de l´hotel imita un poble de muntanya, amb elements propis de la construcció tradicional mallorquina, amb camins de pedra, jardins amb espècies autòctones, arbres fruiters, llacs, piscines i un riu artificial el recorre. A més, el complex disposa de 12 vil·les completament equipades amb capacitats de fins a 12 persones, amb llar de foc i piscina.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.