Raoles d’endívia

Ingredients: 1 endívia, 1 ceba tendra, all i julivert, 2 ous, pa ratllat, farina tipus Yolanda, 1 sobre de llevat Royal, colorant artificial, cervesa o sifó, sal i oli per fregir.

Elaboració: Tallam l’endívia (enciam) i la ceba tendra el més petit que puguem i ho posam dins un ribell on hi afegirem una bona picada d’all i julivert, dos ous sencers, 200 g de farina Yolanda i un sobre de llevat Royal que anirem mesclant juntament amb una llauna de cervesa o amb sifó o bé aigua amb gas.

Ens ha de quedar una pasta que poguem agafar bé amb una cullera. Si volem, per donar-li color, hi podem afegir un poc de colorant artificial, d’aquell que posam als arrossos per donar-los color groc.

Raoles d’endívia fetes a casa. Foto: Bep Al·lès©

Després, posam al foc una paella amb oli d’oliva i amb una cullera feim les raoles i les coem banda i banda fins que siguin ben fetes. Millor si ho feim entre dos, de manera que mentres un posa les raoles al foc l’altre les cou i les treu.

Nota: N’hi ha que afegeixen un parell de grans d’all ben picats a les fulles d’endívia.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.