Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Pigalle celebra el seu primer aniversari amb l’entrega de 50 quilos de pa Emmanuel, mestre forner,  dona una part de la producció  al Banc d’Aliments de Creu Roja Maó/Es Castell des de fa un any

Pigalle ha volgut celebrar el seu primer aniversari a Maó amb l’entrega d’una producció extra de pa al Rebost d’Aliments de Creu Roja Maó/Es Castell, 50 quilos extra. El migdia, la furgoneta de Creu Roja volteja el carrer Bastió, s’atura un moment i carrega el pa que es destina al rebost d’aliments. La voluntat del mestre forner és que cada mes s’hi destini un 5% de la producció, i així  ens ha arribat a entregar  fins a 2000 quilos d’aquest producte de primera qualitat.

Emmanuel fa poc més d’un any que va canviar la seva vida a París i va apostar per fer feina a Menorca, disposa de 4 empleats, i mantén el pa on la barra és la primera i la pròpia matèria prima. N’és conscient de les dificultats, “Vull reemplaçar el pa industrial congelat que ve de lluny. La qualitat és molt dolenta perquè el preu passa pel transport, l’emmagatzematge, els intermediaris i no els ingredients”.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.