Il·lusiona’t Rosé Ecològic 70% de raïm Marselan i un 30% d’Ull de Llebre

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi rosat que ens desperta bones sensacions. Es tracta del Il·lusiona’t Rosé Ecològic, un vi jove floral, elegant i subtil, de la DO Valencia amb un cupatge especial amb un predomini del 70% de raïm Marselan i un 30% d’Ull de Llebre. Esta vinificat al Celler CataRuz. Producció de 3.000 bòtils.

Nota de tast

Aspecte: Atractiu color rosa pàl·lid.

Nas: Aroma floral predominant i fruita mediterrània. Elegant i subtil.

Boca:  Entrada fresca i fruital.

Maridatge

Raviolis d’escamarlà. Restaurant Smoix. Foto: Bep Al·lès©

Ideal per arrossos, pastes, verdures, carns blanques, marisc i peix blau.

Paella de marisc. Foto: Bep Al·lès@

Marida a la perfecció amb els arrossos, tant a la paella com dins el tià, tant per arrossos secs, melosos com brouosos. Paella de conill i pollastre amb verdures, paella de marisc, arròs amb cabra dins tià de terra, arròs brouós de gambes, escamarlans i calamar, arròs negre amb sípia i carxofes…

Pizza de salmó fumat i tàperes de Menorca. Pizzeria Don Giacomo, Ciutadella. Foto: Bep Al·lès©

És el vi que hem de tenir a casa per acompanyar un sopar de pizza, especialment si optan per pizzes on el peix i el marisc en siguin els protagonistes com la marinara, la de gambes i alls tendres, la de salmó fumat o la de calamar, a més de les pizzes amb anxoves.

Espagueti amb llagostins i cebes de grell. Foto: Bep Al·lès©

També acompanya a la perfecció un espagueti amb gambes, espagueti amb cloïsses, una macarronada de peix, o uns tallarins nero di sepia amb salmó.

Pollastre amb espècies, curri i vermuth blanc. Foto: Bep Al·lès©

Pits de pollastre al pebre o al curri, conill amb salsa d’ametlles, gall dindi amb cebes confitades, pollastre al forn, rotllets de pit de pollastre farcits de carn picada i dàtils…

Gambes vermelles a la graella amb all i julivert. Foto: Bep Al·lès©

Marida a la perfecció amb unes gambes vermelles de Ciutadella fregides i trempades amb una picada d’oli d’oliva de Morvedra, all i julivert picats i un poc de suc de llimona. També escamarlans a la planxa, cloïsses amb salsa de vermuth negre de Binitord o bé unes espardenyes saltades amb alls i julivert i un toc de pebre bo.

Anfós al caliu. Foto: Bep Al·lès©

Peixos blaus al forn amb patates o bé al caliu li van de meravella.

Si voleu saber més d’aquest vi rosat especial, subtil i elegant, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.