Un total de 22 idees concorren a la tercera convocatòria de Xoriguer Ideadors de Menorca

El jurat es reunirà aquesta setmana per avaluar les iniciatives presentades i decidir les deu que passaran a la fase de participació pública

Un total de 22 idees concorren a la tercera convocatòria de Xoriguer Ideadors de Menorca

Amb el termini de presentació ja tancat, són 22 les idees que han concorregut a Xoriguer Ideadors de Menorca 2023. Música, audiovisual, reciclatge, educació, arts gràfiques, cultura popular o esport són alguns dels àmbits des dels quals han arribat propostes, vinculades íntegrament a la realitat i les inquietuds de la societat menorquina.

En tercera convocatòria, Xoriguer Ideadores de Menorca ha estabilitzat a la vintena el nombre idees presentades, el doble de les registrades el 2021 i quatre menys que en la passada edició. Destil·leries Xoriguer confia que progressivament vagi calant l’esperit d’aquesta iniciativa que augmenta la interacció entre l’empresa i creadors i promotors difents, i promou la transparència i la participació pública en la seva responsabilitat social corporativa.

A principis de la setmana que ve, Destil·leries Xoriguer avaluarà les idees presentades a fi de descartar aquelles el contingut de les quals no s’adeqüi als objectius de la convocatòria o que incompleixin els requisits establerts a les bases de la mateixa i seleccionarà les que passaran a la fase de participació pública, que està previst comenci el 15 de febrer.

Xoriguer Ideadors de Menorca

Xoriguer Ideadors de Menorca és una iniciativa de Destil·leries Xoriguer que pretén contribuir a vertebrar el teixit social i econòmic de Menorca i implicar els consumidors i seguidors de l’empresa en la definició de la seva responsabilitat social corporativa.

Destil·leries Xoriguer destinarà 14.500 euros a aquesta tercera edició d’Ideadors de Menorca, que incorpora com a novetat, el Premi Especial ’40 aniversari de l’Estatut de les Illes Balears’, dotat amb 500 euros i amb què l’empresa se suma a la commemoració de l’entrada en vigor del marc normatiu que permet el desenvolupament social i econòmic de l’arxipèlag.