Torna Arrels, la fira de producte local i cuina de Menorca

09/02/2023
Foodies on MenorcaFoodies on Menorca
Torna Arrels, la fira de producte local i cuina de Menorca

La fira de producte local i de cuina de Menorca, Arrels, torna el cap de setmana 1 i 2 d’abril al recinte firal de Maó, convertint-se així, un any més, en un esdeveniment on els productors i els productes de la mar i de la terra són els principals protagonistes i arribant a la seva sisena edició.

Un cap de setmana replet d’activitats que pretén concentrar la millor producció artesana i la millor qualitat de la cuina. La fira es dividirà amb diferents espais d’activitats: l’aula de cuina, on es faran demostracions de cuina en directe; l’aula de tast, reservada per a activitats dels expositors, i on també es realitzaran tallers per als més petits perquè puguin conèixer els nostres productes i la nostra cuina. A més, els visitants podran tastar i aprendre, a més de comprar productes locals km 0 directament als productors.

L’edició passada, Arrels va demostrar la consolidació de la fira, durant la qual es va recuperar el seu format habitual després d’haver-se celebrat en format reduït l’any anterior per mor de les mesures de prevenció de propagació de la Covid-19.

Ja ha començat la comercialització dels espais. Si ets productor/a i/o elaborar/a no dubtis a apuntar-te.