TaPalma 2023 obre el període d’inscripcions a Horeca

El concurs es celebrarà el dilluns 20 de novembre en el Palau de Congressos de Palma

TaPalma 2023 obre el període d’inscripcions a Horeca
TaPalma 2023 se celebrarà el mes de novembre amb l’objectiu d’impulsar el sector de la restauració. Així doncs, el concurs de tapes i còctels més important de Balears se celebrarà el 20 de novembre en el Palau de Congressos de Palma, mentre que la ruta de tapes i còctels es durà a terme del 22 al 26 de novembre per diferents zones de la capital balear.
L’esdeveniment, organitzat per AgenciaCom i Restauració Mallorca Caeb, té la finalitat de dinamitzar la ciutat durant uns dies gràcies al sector de la restauració, i posicionar Mallorca, i molt concretament la seva capital, com a punt neuràlgic de la gastronomia espanyola, i s’ha presentat aquest matí a la fira d’hostaleria i restauració de Mallorca (HORECA) a l’estand de Arrózame (Exterior 2), en el Velòdrom de les Illes Balears.

Alfonso Robledo, president de Restauració Mallorca Caeb, ha explicat que “volem animar als restaurants a participar a TaPalma 2023 i que aprofitin el descompte durant el mes de febrer”.

Per part seva, el president del jurat de TaPalma, Igor Rodríguez, ha comentat que “esperem que en la pròxima edició hi participin més restaurants que l’any passat, que va tenir un alt nivell i va ser tot un èxit”.

Les inscripcions per als bars i restaurants que vulguin participar, tant en el concurs com en la ruta, ja s’han obert i podran inscriure’s emplenant el formulari d’inscripció que trobaran en la web www.tapalma.com fins al 30 de setembre.

A més, com a novetat, els bars i restaurants que s’inscriguin en TaPalma durant el mes de febrer gaudiran d’un 50% de descompte en el preu de la inscripció. La informació de la metodologia del concurs i la ruta, així com les bases de participació es poden consultar en la mateixa web.

 
Showcooking i showcocteling amb els guanyadors de TaPalma 2022 en Horeca

Després de la presentació a l’estand de Arrózame a Horeca s’ha duit a terme un showcooking i degustació de la tapa temàtica de plata de TaPalma 2022, “Cruixent de Matança Mar i Terra” a càrrec del xef Enrique Erazo del restaurant Tasca y Arroces El Puente.

Demà serà el torn del showcocteling amb el còctel de plata “Tapalma-ito” a càrrec del barman Fernando Calderón del restaurant Katagi Blau.

Patrocinadors i col·laboradors
 
TaPalma 2023, organizat per AgenciaCom i Restauración Mallorca Caeb, compta amb el patrocini oficial de Trasmed; els patrocinadors institucionals com són la Fundació Mallorca Turisme, l’Ajuntament de Palma i Passion for Palma; el patrocini de Palau de Congressos de Palma, Mahou, Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca, Autovidal, Makro, DO Oli de Mallorca i Distribucions Túnel; la col·laboració de Coca-Cola, Ascaib, Asociación de Bartenders de las Islas Baleares, l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, Ahorro Luz y Gas, CaixaBank i Fundació La Caixa, José Luis Ferrer, Aico i Fires i Festes; i Mallorcadiario.com, Fibwi, COPE i Ultima Hora com a mitjans oficials.