Presentació dels campionats d’HORECA Mallorca 2023

Avui s'han presentat els campionats que tindran lloc a HORECA Mallorca, que se celebrarà els propers 6, 7 i 8 de febrer al Velòdrom de les Illes Balears.

Presentació dels campionats d’HORECA Mallorca 2023

L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de la Consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, qui en les seues paraules i en relació al Campionat que patrocina la seua Conselleria de PEIX DESCARTABLE HORECA BALEARS 2023, ha dit que hem de convertir en oportunitats les noves realitats i normatives, fomentant l’economia circular, transformant els residus en un valor, així com enllaçar-los a les nostres tradicions i propostes de noves receptes com les que esperem veure al Campionat que per primera vegada s’estrenarà a Mallorca.

El director de la Fundació Mallorca Turisme, Miguel Pastor ha ressaltat la gastronomia i producte com a estratègia de promoció turística, una de les línies principals que treballa la fundació i per això un esdeveniment com HORECA Mallorca és tan important.

Han presidit l’acte juntament amb autoritats la resta de patrocinadors dels Campionats: JUVIMAR, una de les primeres empreses que va apostar per la fira des dels seus inicis, amb el 4t campionat patrocinat durant aquests 6 anys, ha aprofitat el torn per ressaltar que és imprescindible perquè els professionals segueixin creixent un espai com a HORECA Balears i ha reclamat a institucions apostar per instal·lacions a Mallorca, per continuar creixent amb aquest tipus d’esdeveniments i que més marques tinguessin oportunitat d’assistir-hi.

La responsable de Delicy food solutions by Servera i Hellmann’s, molt il·lusionada amb aquest primer campionat, no va dubtar un moment a recolzar-lo perquè, com la seva marca, aposten per la innovació i les últimes tendències i què millor que fer-ho a través de les propostes gastronòmiques que desenvolupin els xefs per al campionat que patrocinen.

Per la seva banda, SCUOLA ITALIANA PIZZAIOLI I 5 STAGIONI, ha destacat que es puntuaran les propostes que facin fusió entre el producte local i la pizza clàssica.

José Luis Córcoles, director comercial d’HORECA Balears, ha explicat la importància dels campionats per a l’esdeveniment i l’aposta dels patrocinadors per promocionar-hi, el treball i l’esforç dels cuiners juntament amb la garantia d’èxit que són els productes locals en una fira com HORECA Balears.

Tot això, és la millor eina de difusió i esforç, que és el que fa que les Balears siguin una comunitat capdavantera a nivell nacional i internacional amb la nostra gastronomia.

A l’acte també hi han assistit el nou president de PIMEM, César Amable, així com Koldo Royo, qui dinamitzarà i presentarà tots els Campionats que se celebraran a la primera de les nostres fires: HORECA Mallorca. Cada campionat comptarà amb 6 finalistes, un total de 24 cuiners i cuineres professionals que, de ben segur, ens sorprendran amb les seves propostes.

CAMPIONATS HORECA Mallorca:

DE PEIX DESCARTABLE HORECA BALEARS 2023, patrocinat per la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació. Campionat que se celebrarà a les 3 illes: Mallorca, Eivissa i Menorca,
amb una final que se celebrarà a Mallorca al mes dabril.

‘MILLOR BOCATA GOURMET’, que tindrà lloc tant a Mallorca (de Delicy food solutions by Servera i Hellmann’s) com a Menorca (de Cor gelat Food Solutions i i Hellmann’s).

‘MILLOR TARTAR GOURMET HORECA MALLORCA’, només a Mallorca, patrocinat per JUVIMAR. “Millor Pizza Gourmet” 1a edició del Concurs a la millor pizza gourmet patrocinat per SCUOLA ITALIANA PIZZAIOLI I 5 STAGIONI amb campionats a les 3 illes.