Baleària

Presentació dels campionats d’HORECA Mallorca 2023 Avui s'han presentat els campionats que tindran lloc a HORECA Mallorca, que se celebrarà els propers 6, 7 i 8 de febrer al Velòdrom de les Illes Balears.

L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de la Consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, qui en les seues paraules i en relació al Campionat que patrocina la seua Conselleria de PEIX DESCARTABLE HORECA BALEARS 2023, ha dit que hem de convertir en oportunitats les noves realitats i normatives, fomentant l’economia circular, transformant els residus en un valor, així com enllaçar-los a les nostres tradicions i propostes de noves receptes com les que esperem veure al Campionat que per primera vegada s’estrenarà a Mallorca.

El director de la Fundació Mallorca Turisme, Miguel Pastor ha ressaltat la gastronomia i producte com a estratègia de promoció turística, una de les línies principals que treballa la fundació i per això un esdeveniment com HORECA Mallorca és tan important.

Han presidit l’acte juntament amb autoritats la resta de patrocinadors dels Campionats: JUVIMAR, una de les primeres empreses que va apostar per la fira des dels seus inicis, amb el 4t campionat patrocinat durant aquests 6 anys, ha aprofitat el torn per ressaltar que és imprescindible perquè els professionals segueixin creixent un espai com a HORECA Balears i ha reclamat a institucions apostar per instal·lacions a Mallorca, per continuar creixent amb aquest tipus d’esdeveniments i que més marques tinguessin oportunitat d’assistir-hi.

La responsable de Delicy food solutions by Servera i Hellmann’s, molt il·lusionada amb aquest primer campionat, no va dubtar un moment a recolzar-lo perquè, com la seva marca, aposten per la innovació i les últimes tendències i què millor que fer-ho a través de les propostes gastronòmiques que desenvolupin els xefs per al campionat que patrocinen.

Per la seva banda, SCUOLA ITALIANA PIZZAIOLI I 5 STAGIONI, ha destacat que es puntuaran les propostes que facin fusió entre el producte local i la pizza clàssica.

José Luis Córcoles, director comercial d’HORECA Balears, ha explicat la importància dels campionats per a l’esdeveniment i l’aposta dels patrocinadors per promocionar-hi, el treball i l’esforç dels cuiners juntament amb la garantia d’èxit que són els productes locals en una fira com HORECA Balears.

Tot això, és la millor eina de difusió i esforç, que és el que fa que les Balears siguin una comunitat capdavantera a nivell nacional i internacional amb la nostra gastronomia.

A l’acte també hi han assistit el nou president de PIMEM, César Amable, així com Koldo Royo, qui dinamitzarà i presentarà tots els Campionats que se celebraran a la primera de les nostres fires: HORECA Mallorca. Cada campionat comptarà amb 6 finalistes, un total de 24 cuiners i cuineres professionals que, de ben segur, ens sorprendran amb les seves propostes.

CAMPIONATS HORECA Mallorca:

DE PEIX DESCARTABLE HORECA BALEARS 2023, patrocinat per la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació. Campionat que se celebrarà a les 3 illes: Mallorca, Eivissa i Menorca,
amb una final que se celebrarà a Mallorca al mes dabril.

‘MILLOR BOCATA GOURMET’, que tindrà lloc tant a Mallorca (de Delicy food solutions by Servera i Hellmann’s) com a Menorca (de Cor gelat Food Solutions i i Hellmann’s).

‘MILLOR TARTAR GOURMET HORECA MALLORCA’, només a Mallorca, patrocinat per JUVIMAR. “Millor Pizza Gourmet” 1a edició del Concurs a la millor pizza gourmet patrocinat per SCUOLA ITALIANA PIZZAIOLI I 5 STAGIONI amb campionats a les 3 illes.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.