Baleària

Menorca i SEGITTUR presenten a Fitur el pla pilot d’experiències sostenibles amb el sector primari

L’agenda institucional de la Fundació Foment de Turisme de Menorca a Fitur ha acabat amb la presentació del projecte de creació d’experiències turístiques vinculades al sector primari impulsat per SEGITTUR. Deu productors menorquins participen en aquest projecte, amb el qual es pretén implicar a l’activitat turística de Menorca el sector primari, enfortint la seva activitat econòmica i diversificant l’oferta de productes turístics sostenibles.

A l’acte de presentació han intervingut el conseller d’Economia, Josep Pastrana, i el president de SEGITTUR, Enrique Martínez. En la seva intervenció, Martínez ha indicat que “la creació d’experiències innovadores basades en els processos de producció del sector primari i en la cultura i els costums locals, no només milloren les rendes de les empreses promotores sinó que enriqueixen i diversifiquen la proposta turística dels destinacions turístiques intel·ligents. A més, aquesta estratègia aprofitarà la capacitat del turisme de millorar les condicions de vida del medi rural.”

Durant l‟acte s‟ha projectat el vídeo de presentació dels de productors que formen part d‟aquesta experiència pilot i que, segons el conseller d‟Economia, són un bon exemple de la riquesa i la diversificació del sector primari i del teixit productiu de Menorca. Des del Departament d’Economia seguirem treballant per donar suport al sector primari, per incentivar el consum de productes Made in Menorca i conscienciar sobre la importància social i econòmica dels productes locals per contribuir a la diversificació ia millorar la competitivitat del sector i garantir la sostenibilitat de la nostra economia”, ha assegurat.

Vídeo de presentació dels productors de Menorca que participen en el pla pilot de SEGITTUR:

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.