Baleària

Alfons Méndez presenta el seu nou llibre Pa, vi i oli. Una història de l’agricultura i l’alimentació a Menorca

Ahir, en el marc dels actes de Sant Antoni, es va presentar al Museu de Menorca el llibre Pa, vi i oli. Una història de l’agricultura i l’alimentació a Menorca, d’Alfons Méndez, que va comptar amb un nombrós públic.

A l’acte hi participaren Alfons Méndez, autor i membre de l’IME, Josep Maria Quintana, president de l’Associació Oli de Menorca i membre de l’IME, César Palomino, president l’Associació Vi de la Terra, Pep Pelfort, gastrònom i membre de l’IME, i Òscar Bagur, editor de l’IME, que van situar la importància d’aquest nou llibre per posar en valor la producció actual del pa, el vi i l’oli, que es produeixen a Menorca.

En finalitzar l’acte, Sa Cooperativa del Camp va oferir una degustació d’aquests tres productes, acompanyants d’altres propis de la gastronomia menorquina, que van demostrar l’alta qualitat que estan assolint els productors menorquins.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.