Trasmed presenta al seu estand de Fitur la nova edició de TaPalma 2023 La ruta de tapes i còctels se celebrarà del 22 al 26 de novembre a Palma

Madrid.- L’estand del Grup Grimaldi a Fitur ha estat l’escenari de la presentació de TaPalma 2023, que se celebrarà del 20 al 26 de novembre a Palma, i del que Trasmed n’és el principal patrocinador.

L‟acte de presentació ha comptat amb la presència d‟Andreu Serra, conseller de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca; Elena Navarro, regidora de Turisme, Sanitat, Consum, Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma; Miguel Pardo, director comercial de Trasmed; Alfonso Robledo, president de Restauració Mallorca Caeb; Antoni Martorell, director general d’AgènciaCom; a més de Tito Verger, xef del restaurant Rosa del Mar i guanyador de TaPalma 2022 amb la tapa ‘Pulguita de Tardor’, i Fernando Calderón, bartender del restaurant Katagi Blau, guanyador del còctel de plata de la passada edició amb la seva creació ‘TaPalma- ito’.

Antoni Martorell, director general d’AgènciaCom ha explicat que “com cada any aprofitem aquesta ocasió per mostrar la nova imatge de TaPalma, i aquest any apostem pel taronja”. I ha afegit que “TaPalma és un esdeveniment rodó on, a més del concurs, també es duu a terme una ruta, un fòrum gastronòmic i una acció solidària, gràcies a la col·laboració pública i privada que fa créixer TaPalma any rere any”.

Per part seva, Alfonso Robledo, president de Restauració Mallorca Caeb, ha assenyalat que “agraïm a Trasmed que hagi apostat per TaPalma i donem les gràcies també a les institucions, patrocinadors i col·laboradors que fan que sigui un esdeveniment que mogui l’economia de la ciutat i que allargui la temporada”.

Miguel Pardo, director comercial de Trasmed, ha comentat que “pensem que patrocinar TaPalma és posar un granet de sorra per ajudar el sector de la restauració i difondre la cultura gastronòmica de Balears amb productes i xefs excel·lents, tal com fem a Trasmed als nostres vaixells”.

Durant la presentació també hem comptat amb la presència d’Elena Navarro, regidora de Turisme, Sanitat, Consum, Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma, que ha afegit que “TaPalma és emoció, és alegria, però sobretot és qualitat, i un motiu per trobar-nos a Palma durant el mes de novembre”.

Finalment, Andreu Serra, conseller de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca, ha destacat que “Mallorca és una destinació líder que ha de ser coneguda per molts aspectes, i la gastronomia és un dels aspectes encara més desconeguts, per tant , TaPalma és un producte que posa en valor la gastronomia i pel qual continuem apostant”.

Amb aquest esdeveniment gastronòmic, l’organització, juntament amb Restauració Mallorca Caeb i Trasmed, pretén allargar més la temporada turística atraient els seus establiments, no només el públic local, sinó el turisme nacional i estranger durant aquells mesos on hi ha un descens de públic i, per tant, menys activitat.

Showcooking i showcocteling amb els guanyadors de TaPalma 2022

Durant la presentació s’ha dut a terme un showcooking i degustació de la tapa TaPalma d’Or 2022, ‘Pulguita de Tardor’, de la mà del xef del restaurant Rosa del Mar, Tito Verger; així com un showcocteling i degustació del còctel guanyador de plata de la passada edició, ‘TaPalma-ito’, del bartender del restaurant Katagi Blau, Fernando Calderón.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.