En Rafa i na Rosa deixen “Can Rafa” després de 20 anys

El conegut Bar Can Rafa de la plaça des Peix de Ciutadella ha canviat de p de propietari, així ho van comunicar en Rafa i na Rosa en un comunicat a Instagram el passat 15 de gener.

“Ara sí que és oficial, ha arribat el moment després de tants anys a la plaça del Mercat de Ciutadella, de deixar el que ha estat la nostra casa en aquest camí, on deixam molts de moments viscuts, gaudits, treballats, patits, bons i no tant bons… Al final, experiències que són les que ens han fet ser el que som.

Aquest bocinet de noltros el deixam en les millors mans possibles, prest en els presentarem i seguirent guiant-los per a que recorrin aquest camí que vam començar noltros fa 20 anys.

Sols queda agraïr a tots els que han format part d’aquesta aventura i a tots els clients i amics que ens han acompanyat.

Gràcies de tot cor, seguirem sent Can Raferos”.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.