Camino Owners 2020 Un monovarietal 100% Tinta de Toro

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us oferim un vi negre de la DO Toro. Es tracta del Camino Owners 2020, un monovarietal 100% Tinta de Toro, elaborat per Bodegas Frontaura. Vi jove, deliciós, jovial i amb tanins dolços amb 5 mesos de criança en roure francès.

Nota de tast

Aspecte: Color vermell robí amb capa mitjana alta.

Nas: Aromes a fruita vermella com els gerds i les mores, acompanyat de notes balsàmiques que li aporten vainilla i coco, records a regalesia i fruites vermelles.

Boca:  Sedós, elegant, intens, amb un tanins dolços i potents. Tocs especiats a tabac i coco. Sensació carnosa i saborosa amb un final únic i singular.

Maridatge

Codillo de porc amb patates i pastanagues. Foto: Bep Al·lès©

Marida amb entrants i qualsevol plat de la dieta mediterrània.

Mitjana de bou a la planxa. Es Molí des Racó. Foto: Bep Al·lès©

Si ens situam la província de Zamora i optam per un maridatge de la regió productora ens decantarem per les carns de be al forn, migas de pastor, ous estrellats amb morcilla d’arròs, mongetes amb xoriç i mitjana de bou a la graella.

Marida també amb plats de caça com els canons amb conill, el conill amb cebes, les cegues dins un coc, tords amb cames seques, perdius amb col o unes cegues amb salmí.

Sopes mallorquines amb botifarró i cames seques. Foto: Bep Al·lès©

Acompanya bé els arrossos hivernals com un arròs brut amb esclata-sangs o un arròs cego de llomillo de porc i pit de pollastre, a més de plats com les sopes mallorquines, una panadera de be o una freixura.

Plat de bullit. Foto: Bep Al·lès©

Li van els plats de cullera com uns ciurons amb sobrassada, unes llenties amb cuixot, unes mongetes amb costella pelada i botifarró negre i el nostre brou i bullit.

Ou estrellat amb patates frites i botifarró blanc. Foto: Bep Al·lès©

Truita de sobrassada, truita de patata amb ceba, ous estrellats amb botifarró blancs i patates fregides, ous al plat, ous remenats amb gírgoles i esclata-sangs…

Costelles de porc al forn amb patates. Foto: Bep Al·lès©

Finalment plats on el porc és el protagonista com una porcella al forn, unes costelles de llom al forn amb patates, carn de porc amb fesols o unes costelles d’agulla a la brasa amb all i julivert.

Si voleu saber més d’aquest vi per a gaudir-lo en moments de tranquil·litat o alegria, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.