Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Bao de llagostins amb maonesa de kimchi Per Biel Cardona Portella

Podem preparar el pa Bao a casa amb la Thermomix, que no és gens difícil.

BAO

INGREDIENTS

25g d’aigua

40g de llet

10g de sucre

5g de llevat fresc

130g de farina de força

10g d’oli de gira-sol

2 pessics de sal

PREPARACIÓ (amb Thermomix)

  1. Aigua, llet i sucre, 1 minut a 37 graus velocitat 1. Afegir el llevat, 4 segons a velocitat 3.
  2. Afegirem la farina, oli i sal, 2 minuts velocitat espiga. Deixar tovar una hora a un lloc càlid.
  3. Dividir la pasta en 6 porcions d’uns 40g cadascuna, i formarem bolletes en forma de croqueta, i els hi passam l’aprimadora per damunt fins que ens quedin planes i en forma de llengua. Les pintam amb un poc d’oli de gira-sol i les doblegarem com si fossin rubiols. Les posam damunt paper d’enfornar dins la safata i fons del Varoma. Tapam el Varoma i el cobrim amb un cànyom de cuina. Deixam reposar mitja horeta.
  4. Posarem 300g d’aigua al got de la Thermomix, col·locarem el Varoma en la seva posició -sense el cànyom o pedaç de cuina- i programam 18 minuts velocitat 2.
  5. Deixam que refredin els pans Bao i ja els podem farcir.

MAONESA DE KIMCHI

INGREDIENTS

250g d’oli de soja

2 blancs d’ou

1 cullerada de vinagre d’arròs

2 cullerades de suc de llimona

sal

un poc de sucre

salsa kimchi

PREPARACIÓ

Liquar les clares amb la meitat de l’oli, fins que s’espesseixi i després afegirem a poc a poc els altres ingredients menys la salsa Kimchi. Un cop llesta la maonesa, incorporem la salsa Kimchi i mesclarem bé.

La preparació de la maonesa Kimchi és similar a la maonesa tradicional, només que no emprarem els vermells i afegim la salsa Kimchi al final.

Nota: La Kimchi és picant, per tant, afegir-la al nostre gust i tenir en compte que com més salsa Kimchi posem a la maonesa, aquesta serà més vermella i més picant.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.