Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

MVSA de Vallformosa Un brut nature elaborat amb el cupatge clàssic de la DO Cava amb Macabeu, Xarel·lo i Parellada

Gràcies a Vinum avui us recomanam un cava molt gastronòmic i que de segur ens encatarà. Es tracta del MVSA de Vallformosa, un brut nature elaborat amb el cupatge clàssic de la DO Cava amb Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Vibrant, fresc i que ens convida a compartir-lo en bona companyia.

Nota de tast

Aspecte: Color groc pàl·lid amb reflexes verdosos. Bimbolla fina i constant amb formació d’una corona blanca i viva.
Nas: Afruitat i complex. Notes a poma verda, pera i pinya tropical combinades amb notes d’ametlles.
Boca:  Ample i amb el toc d’acidesa justa al paladar. Al seu final destaca el bouquet de criança i la seva persistència en boca.

Maridatge

Gambes vermelles de Ciutadella a la planxa. Cafè Balear. Foto: Bep Al·lès©

Cava molt gastronòmic, ideal tant per a carns, peixos com plats de cullera. Aperitius nadalencs i per brindar abans de les postres.

Cloïsses a la planxa. Foto: Bep Al·lès©

És el cava ideal per als aperitius i entrants de festes on domini el marisc com unes cloïsses en salsa verda, musclos amb maonesa de safrà, vogamarins gratinats al cava, ortigues de mar fregides o unes navalles a la planxa.

Escamarlans a la planxa amb alls i julivert. Foto: Bep Al·lès©

Marida a la perfecció amb les gambes i es escamarlans que podem fer a la planxa o graella, com també plats com el pollastre amb gambes o amb escamarlans.

Carpaccio de guatleres. Pinzell Restaurant. Foto: Bep Al·lès©

Li van molt bé les carns blanques al forn com el pollastre ple de pilotes, el capó o el gall dindi farcit amb cuscussó, la polla d’índies al forn farcida d’albercocs secs, poma, panses i pinyons o unes guàtleres plenes de pastarral.

Porcella al forn. Bar Bananas. Foto: Bep Al·lès©

Dona el punt necessari per a digerir millor les carns greixoses com la porcella o el bé al forn.

Anfòs, Peix del dia, restaurant Smoix. Foto: Bep Al·lès©

Li van els peixos com el rap amb salsa d’ametlles, el llobarro a la sal, el bacallà gratinat amb all i oli de sobrassada o un turbot a l’espatlla.

Fava i fideus. Foto: Bep Al·lès©

Provau els caves amb plats contundents com unes mongetes amb botifarra, unes fabes amb cloïsses, unes verdines amb gambes o la nostra fava i fideus. El punt d’acidesa i la bimbolla fina són els complements ideals.

La guanyadora del sorteig ha estat la nostra col·laboradora Mariàngels Moles, Mamoka.

Si voleu saber més d’aquest cava recomanat per a prendrer-lo tot sol en qualsevol moment, com aperitiu o acompanyant un bon menjar el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.