Cava Ivette Brut Reserva Clàssic Cuvée Elaborat per Josep Sibill Torres de Caves Bertha

Bep Al·lès/Ciutadella – Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana dels Reis d’Orient us recomanam un cava fresc, aromàtic, elegant i viu. Es tracta del Cava Ivette Brut Reserva Clàssic Cuvée de les Caves Bertha, de Josep Sibill Torres amb un cupatge de 40% Macabeu, 40% Xarel·lo i 20% Parellada. Pertany a la DO Cava i és orgànic, d’agricultura ecològica i vegà.

Nota de tast

Aspecte: Atractiu color groc daurat. Brillant en copa on presenta bimbolla fina i diminuta. Corona central ben estructurada.

Nas: Aromes primaris del propi cupatge amb records de fruites blanques com la pera i la poma.

Boca:  Entrada golosa, molta fruita i amb carbònic molt suau.

Maridatge

Coll de llomàntol fregint per a una paella. Foto: Bep Al·lès©

Cava molt versàtil. Ideal per aperitius i entrants lleugers. Peix i marisc, carns blanques i cuina asiàtica.

Croquetes de bacallà amb melmelada de pebres. Asador Molí des Comte. Foto: Bep Al·lès©

Marida amb els aperitius de peix i marisc com un calamar a la romana, croquetes de rap i gambes, navalles a la planxa, cloïsses amb salsa verda o unes raoles d’ortigues de mar.

Gall de Sant Pere fregit amb alls, Asador Molí des Comte. Foto: Bep Al·lès©

Ideal per a peixos blancs com un gall de Sant Pere fregit amb alls, com també un bacallà al forn o unes pilotes de rap i gambes amb salsa d’ametlles. Molls a la graella, càntera al forn amb patates o orades a l’espatlla.

Calamars amb mongetes i bolets. Smoix. Foto: Bep Al·lès©

Calamars al forn, sípies plenes de rap i gambes, perol de pop amb patates, calamars amb cebes o sípia amb pilotes.

Magret d’ànnera d’Es Chic Restaurant. Foto: Bep Al·lès©

Pollastres al forn plens de pilotes, guàtleres torrades, capó ple de cuscussó, tall rodó amb salsa, pollastre amb gambes o magret d’ànec amb salsa de fruits vermells.

Assortiment variat de sushi. Dragon Sushi, Palma. Foto: Bep Al·lès©

Sushi, sashimi, tempura de llagostins i de verdures, pollastre amb salsa d’ostres, curri de pollastre i llagostins o uns rotllos de pollastre amb mango i maonesa d’herba sana.

Si voleu saber més d’aquest cava brut reserva el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.