Presentació de @mi_mundo_cocinando de Tònia Pons Marquès

El llibre de cuina revelació d'aquestes festes

Presentació de @mi_mundo_cocinando de Tònia Pons Marquès

Anit va tenir lloc al casino 17 de Gener la presentació del llibre @mi_mundo_cocinando de Tònia Pons Marquès editat per Setmanaris i Revistes. Mig centenar de persones entre familiars, amics i seguidors de na Tònia es van reunir per participar de la presentació en un format de tertúlia que va resultar propera i emotiva.

El llibre és el primer recull de receptes de la bloguera ciutadellenca Tònia Pons Marquès, una apassionada de la cuina. I si el que li agrada és posar-se davant els fogons, el que la fa més feliç és compartir-ho amb els seus seguidors a les xarxes socials.

Tot tipus de receptes, des de cuina menorquina, nacional i cuines del món amb un eix comú: estan explicades d’una manera clara i entenedora perquè qualsevol les pugui seguir.

El fet diferencial d’aquesta publicació editada per Setmanaris i Revistes és que cada recepta (un centenar) va acompanyada d’un codi QR des del qual el lector pot accedir a la fotografia de la recepta i entrar al compte d’Instagram de na Tònia per veure in situ el resultat final.

El llibre ja és a la venda a tots els pobles de Menorca i en la seva primera setmana al carrer ja és el més venut a moltes llibreries.