Tots hi sortirem guanyant si apostam per l’economia circular

Tots hi sortirem guanyant si apostam per l’economia circular

Les festes de Nadal són unes festes consumistes; d’açò no hi ha cap dubte. És temps de gastar en regals, en viatges, en activitats extraordinàries, en loteria, en àpats, en roba, etc. Cada família és qui decideix quant i com gastar-se aquesta despesa extra. No totes les famílies podem afrontar les festes de la mateixa manera però també és cert que hi ha ofertes de tot tipus i a l’abast de totes les economies.

Aquests dies podem comprovar que no cal gastar-se un dineral per poder gaudir d’un sopar o dinar de Nadal de qualitat. Els restauradors s’esforcen en oferir producte de qualitat i un servei eficient. Molts d’ells ofereixen producte local, d’altres productes de fora o congelat però d’alta qualitat. També cal destacar la iniciativa dels Dimecres és dia de Brou en què per un menú de 16€ podem gaudir d’un bon brou i bullit amb carn i verdures; una manera de reivindicar un panxó d’hivern ben nostre.

En qualsevol cas Ciutadella destaca pel bon gust a la cuina amb plats tradicionals que podem cuinar a casa amb família, amb productes de primera qualitat i que no s’haurien de perdre. Per altra banda tenim una extensa oferta gastronòmica, tant per menjar in situ com per endur o que ens serveixin a domicili, d’un alt nivell.

Aquests dies de festa tenim una oportunitat d’apostar per l’economia circular i que el que gastem per les festes quedi al nostre poble; tots hi sortirem guanyant!