Aquarium port de Ciutadella

Els restaurants Aquarium del port de Ciutadella i del Lago de Cala en Bosch són sinònims de qualitat i de temples de la gran cuina marinera menorquina.

Destaca la frescor del producte amb el qual elaboren els seus plats i el compromís amb l’illa.

A la seva carta destaquen les calderes de llagosta, elaborada amb la recepta de la seva àvia, o bé els peixos al forn amb patates (a la menorquina), com també els seus arrossos i les carns de vedella menorquina.

ENS VEIEM A

Passeig Portitxol s/n, Cala en Bosch | Ciutadella

Reserves: (+34) 971 38 74 42

www.aquarium restaurante.com

PLAT DESTACAT: Vogamarí gratinat al cava

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.