Jornades Gastronòmiques del Producte Local de Temporada Es celebraran des de l'11 al 20 de novembre amb la participació de nou restaurants

Des de demà divendres 11, i fins el 20 de novembre, els menorquins i  visitants podran degustar els menús elaborats per  9 restaurants de Menorca. El sector de la restauració ha volgut donar continuïtat a aquestes jornades reafirmant el compromís del sector de la restauració de Menorca amb els productors i distribuïdors de producte local.

Aquest any les Jornades son coorganitzades per L’Associació de Restauració de Menorca (CAEB) il’Associació Menorquina de Bars, Cafeteries i Restaurants (PIME), amb la col·laboració de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, les Jornades Gastronòmiques de producte local de temporada. per tal de promocionar el Producte de Menorca.

Segons el President de l’Associació Menorquina de Bars, Cafeteries i Restaurants (PIME), Antoni Sansaloni, “més que mai, en aquest any que hem estat Regió Europea de la Gastronomía, creim que com a representants del sector de la restauració de l’illa havíem de remarcar la confiança que tenim amb els productors i els distribuïdors del magnífic producte que tenim a Menorca i hem d’actuar de manera conjunta les dues associacions de restauració és una passa més, de les moltes que ja s’han donat, en la reafirmació d’aquest compromís”.

Els restaurants participants oferiran els menús elaborats amb producte local de temporada. El requisit principal per a poder participar es utilitzar producte de Menorca, indicant la procedència en el menú, del producte principal dels plats que conformen el menú.

Ratjada al forn a la menorquina. Foto: Bep Al·lès©

Segons el president de L’Associació de Restauració de Menorca (CAEB), José Bosch, “Amb aquestes jornades ens reafirmem amb la feina que fa temps ja venim fent i que tants bons resultats està donant. Sense dubte, tenir producte local i oferir cuina menorquina dona valor a la oferta de restauració de Menorca.

Sabem que el canvi de dates complica la participació, ja que el sector ara està bastant aturat, però creim que tenir aquesta oferta pel públic local i el turisme, especialment de cap de setmana mallorquí, és important per seguir donant valor a la gastronomia i d’alguna forma que els nostres visitant es trobin amb una illa, en temporada baixa que ofereix algun reclam gastronòmic”

Es pot trobar la informació dels restaurants que participen, així com dels menús amb els que participa cada restaurants a la web www.menorcarestaurants.com

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.