Martín Berasategui a HORECA Mallorca

Segons ha informat HORECA BALEARES, en la seva la sisena edició de Mallorca, retrà homenatge al xef amb 12 estrelles Michelin, Martín Berasategui, en reconeixement a tota la seva trajectòria professional, implicació i compromís amb els valors que s’alineen en la seva cuina, a més, amb l’essència de la trobada anual d’HORECA, sent per aquest col·lectiu de vital importància la sostenibilitat, la cuina de temporalitat i aprofitament, així com la circularitat.

“Per tot això, per a l’organització d’HORECA Balears, serà un gran honor comptar amb la presència del prestigiós Xef Martín Berasetegui, referent de la gastronomia mundial, per retre homenatge acompanyat pels professionals que formen part de l’Hostaleria i la Restauració de les Balears”.

Aquest acte està previst per al segon dia de l’esdeveniment, dimarts 7 de febrer de 2023, on Berasategui, assistirà acompanyat del seu equip del restaurant que va inaugurar fa poc més d’un any a l’illa: El Txoko de Martin by Martín Berasategui.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.