Lasagna de porcella El restaurant Pinzell ha tancat les seves portes fins al mes de gener de 2023

El restaurant Pinzell a Ciutadella ha estat aquest estiu una de les cites obligades per als amants de la bona gastronomia i la nova cuina menorquina. És per açò que el restaurant dels germans Torrent Vivó ha decidit tancar les portes aquest mes de novembre fins al gener de l’any que ve per a descansar d’una temporada que ha estat intensa.

Víctor Torrent aprofitarà però aquest mesos per a dissenyar amb Joan Salord Roca, el cap de cuina de Pinzell, la nova carta d’hivern, amb noves creacions i la recuperació en format de nova cuina diferents plats del receptari menorquí antic.

En la darrera visita que hi vam fer, just la setmana en que van tancar, ens va sorprendre aquesta lasagna de porcella que estava inclosa al menú del dia.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.