Els panets de mort, una tradició de Tots Sants El Museu de Menorca recupera una antiga elaboració de la cuina menorquina recollida al De Recibaria de Pere Ballester

Rosa Rotger, bloggera del Tiberis, el blog de cuina menorquina, explicarà com es va recuperar la recepta d’aquests panets i  farà una demostració de la seva elaboració aquest dimarts al Museu de Menorca  i a continuació els tastaran els que s’hagin apuntat a aquesta activitat que està adreçada a tots els públics i es durà a terme el dimarts 1 de novembre, a les 11:00 h. I tindrà una durada aproximada d’1 hora i 30 minuts.

Activitat gratuïta (El cost total d’aquesta activitat és assumit pel Museu de Menorca.)

Inscripció prèvia: Sí. Amb el següent enllaç accediran al formulari d’inscripció.

Per més informació, trucar al telèfon: 971 350 955,

Via e-mail: activitats@museudemenorca.comCom també, al web del Museu www.museudemenorca.com.

Panets de mort del Fornet de la Soca, fets per Tomeu Arbona.

A Mallorca també s’elaboraven aquests panets de mort, que els ha recuperat el forner i pastisser Tomeu Arbona, del Fornet de la Soca, que en trobà diferents receptes de cases senyorials i de cuina conventual mallorquina.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.