Ferreries acull la XXI Fira d’Artesania el 15 i 16 d’octubre

Els actes inclouen tallers, música, espectacles i una exposició fotogràfica amb l’objectiu de promoure l’artesania i la recuperació dels oficis tradicionals

14/10/2022
Foodies on MenorcaFoodies on Menorca
Ferreries acull la XXI Fira d’Artesania el 15 i 16 d’octubre

L’Ajuntament de Ferreries ha programat diverses activitats i actes amb motiu d’una nova edició de la Fira d’Artesania, artística i agroalimentària que es realitzarà el pròxim cap de setmana del 15 i 16 d’octubre.

Els actes de la fira estan emmarcats al programa «Ferreries tot l’any» i es duran a terme a la plaça d’Espanya el dissabte 15 de les 10:00 h a les 21:00 h i el diumenge de les 10:00 h a les 14:00 h.

El dissabte la fira comptarà amb la visita de Sa Colla de l’Horta, grup provinent d’Eivissa, que oferirà una mostra de ball folklòric i d’artesania. També s’hi podran trobar demostracions de tècniques de torn per part de Pere Vinent i paret seca per part de Biel Pons Pons, acompanyades per una paella popular a càrrec dels Amics del Camí d’en Kane.

El diumenge continuaran les parades d’artesania juntament amb la presentació de l’exposició fotogràfica d’Arts i oficis de Ferreries i actuacions musicals.

La música farà acte de presència al llarg dels dos dies amb quatre actuacions en directe a càrrec de Bossame Duo (brasilera i mediterrània) i Pep Gener (menorquina i catalana) el dissabte i Subtex Trio (jazz fusió) i Aires des Barranc d’Algendar (folklòrica) el diumenge.

L’Ajuntament vol agrair les i els artesans que fan possible aquesta fira juntament amb tots els patrocinadors i col·laboradors de la fira com el Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment de Turisme.

El programa de la fira es pot consultar de forma més detallada als canals de l’Ajuntament i a la plana web ferreriestotlany.ajferreries.org.