Ferreries acull la XXI Fira d’Artesania el 15 i 16 d’octubre Els actes inclouen tallers, música, espectacles i una exposició fotogràfica amb l’objectiu de promoure l’artesania i la recuperació dels oficis tradicionals

L’Ajuntament de Ferreries ha programat diverses activitats i actes amb motiu d’una nova edició de la Fira d’Artesania, artística i agroalimentària que es realitzarà el pròxim cap de setmana del 15 i 16 d’octubre.

Els actes de la fira estan emmarcats al programa «Ferreries tot l’any» i es duran a terme a la plaça d’Espanya el dissabte 15 de les 10:00 h a les 21:00 h i el diumenge de les 10:00 h a les 14:00 h.

El dissabte la fira comptarà amb la visita de Sa Colla de l’Horta, grup provinent d’Eivissa, que oferirà una mostra de ball folklòric i d’artesania. També s’hi podran trobar demostracions de tècniques de torn per part de Pere Vinent i paret seca per part de Biel Pons Pons, acompanyades per una paella popular a càrrec dels Amics del Camí d’en Kane.

El diumenge continuaran les parades d’artesania juntament amb la presentació de l’exposició fotogràfica d’Arts i oficis de Ferreries i actuacions musicals.

La música farà acte de presència al llarg dels dos dies amb quatre actuacions en directe a càrrec de Bossame Duo (brasilera i mediterrània) i Pep Gener (menorquina i catalana) el dissabte i Subtex Trio (jazz fusió) i Aires des Barranc d’Algendar (folklòrica) el diumenge.

L’Ajuntament vol agrair les i els artesans que fan possible aquesta fira juntament amb tots els patrocinadors i col·laboradors de la fira com el Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment de Turisme.

El programa de la fira es pot consultar de forma més detallada als canals de l’Ajuntament i a la plana web ferreriestotlany.ajferreries.org.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.