Damià Rotger s’uneix a Coent per millorar les marques gastronòmiques de les Balears L'agència ha fitxat el ferrerienc per oferir un plus de qualitat en els serveis creatius i de disseny i continuar posant en valor les diferents marques de les Illes

Coent, agència especialista en branding i Damià Rotger uneixen forces a partir d’aquest mes d’octubre. L’agència ha fitxat Rotger per oferir un plus de qualitat en els serveis creatius i de disseny i continuar posant en valor les diferents marques de les Illes.

Damià Rotger Miró és dissenyador gràfic especialitzat en disseny de tipografies, disseny editorial i disseny d’identitat corporativa. Diplomat en Comunicació Gràfica, postgrau en Disseny de la Identitat Corporativa i postgrau de Tipografia i disseny editorial, actualment compatibilitza el disseny gràfic amb el desenvolupament de projectes tipogràfics i la docència.

També treballa a la docència, camp on acumula més de 10 anys d’experiència: És professor de tipografia, disseny gràfic i disseny editorial a l’escola EDIB de Palma, al Màster en Direcció d’Art Publicitària a la Universitat de Vigo, a l’Escola Disseny de Granada i docent en línia a Domestika.

La seva proactivitat, que es demostra en la creació de projectes propis com Glíglifo, Setfonts (Setmana del Disseny a Mallorca), Formats (plataforma per a la creació de cursos i tallers en tipografia i disseny gràfic), o Grafica’t, i la qualitat de el seu treball, exposat a ciutats com Barcelona, ​​Rio de Janeiro, València, Madrid o publicat en prestigioses editorials nacionals i internacionals com Rockport America, Slanted, IndexBook, MDX-Xina, ArtpowerJapan, Anaya, Monsa Ediciones, Etapes França i Xina, etc; fan que Damià Rotger sigui una aposta per continuar millorant el servei.

“Damià és un gran fitxatge per al nostre equip. Admiro molt la seva feina, és un referent del sector, mestre i amant del disseny i les tipografies, i la seva incorporació ens permetrà realitzar projectes de primer nivell a les Balears i poder competir a nivell nacional perquè les grans empreses de les Illes no hagin de cercar una gestió de marca fora de les Balears”, explica Jaume Pujol Capllonch, CEO i Director Creatiu de Coent.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.