Èxit de vendes en la recent edició de la Mostra de Cuina Menorquina En l'actual edició s'ha aconseguit un elevat grau de satisfacció entre els participants

Mr Jaume - Cala en Bosch

El president de Restauració Menorca, José Bosch, ha realitzat una valoració global molt positiva de la Mostra de Cuina Menorquina 2022 i ha declarat que “una vegada finalitzada la XIII edició de la Mostra de Cuina Menorquina podem afirmar que estem molt satisfets amb el resultat de l’esdeveniment”.

Després de recollir les dades i poder parlar amb els restaurants participants, la valoració de l’esdeveniment ha estat molt positiva en l’enquesta realitzada i el grau de satisfacció dels participants ha estat molt bo.  A més, la immensa majoria dels establiments adherits participaran en la següent edició.

Així mateix, José Bosch també ha afegit que “des de Restauració Menorca i Caeb Menorca valorem molt positivament aquesta edició de la Mostra de Cuina Menorquina, tant per l’èxit de gent com per la creativitat dels plats i menús que s’han presentat, la qual cosa s’ha vist reflectida amb les vendes de menús i la satisfacció que han mostrat els participants”. A més ha afegit que “agraïm als restaurants participants, ja que són els vertaders protagonistes de la Mostra i sense ells no seria possible”.

Des de l’organització també es vol agrair l’esforç realitzat per tots els patrocinadors i col·laboradors, “sense ells seria impossible la realització d’aquesta cita, que s’ha consolidat com l’esdeveniment gastronòmic de referència a l’illa”.

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca, CAEB i AgenciaCom, compta amb el patrocini principal de Magna, i Fundació Foment de Turisme de Menorca i Baleària com a patrocinadors. A més, també té la col·laboració de J.J. Carreras Alimentación, Wagyu Menorca, European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022, Ashome, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Fra Roger, Ascaib, Elitechip, Lago Resort Menorca, Arena Beach, Jardí de Ses Bruixes Collection, Son Granot Hotel Rural, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Menorca Es Diari, Menorca al Día i Cadena SER Radio Menorca.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.