‘COpizzeando’ per la salut mental Fundació Hestia, Hestia Menorca i dispositius de salut mental de Menorca celebren una trobada a Camping Son Bou

Maó, 28 de setembre de 2022.- Fundació Hèstia, Hèstia Menorca i dispositius de salut mental dependents de l’Àrea de Salut de Menorca, el Consell Insular de Menorca i la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca es reuniran el proper 3 d’octubre per a compartir una jornada lúdica i de sensibilització, en què col·laboren Càmping Son Bou, Coinga, COpizza i JJ Carreras.

La trobada es desenvoluparà al Càmping Son Bou entre les 10 i les 13 hores, i possibilitarà la convivència entre jugadors de l’Hestia Menorca i usuaris de dispositius de salut mental, als quals es convida a gaudir de les instal·lacions, conèixer el mural col·laboratiu “ Menorca Sostenible” i preparar una COpizza per esmorzar tots junts.ç

Els participants gaudiran de les instal·lacions, completaran el mural col·laboratiu de “Menorca Sostenible” i compartiran COpizzes elaborades per ells mateixos amb formatge Coinga i sobrassada Porc Faixat de JJ Carreras

L’activitat s’emmarca en el projecte de sensibilització #MatealEstigma els objectius del qual són promocionar l’esport com a instrument de millora de la salut mental, afavorir la integració dels col·lectius amb malaltia mental greu i fer visible la malaltia mental, contribuint a lluitar contra l’estigma associat a la mateixa.

El projecte, lligat al patrocini de l’Hèstia Menorca des del 2018, organitzava una pintada de mural amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra cada 10 d’octubre. Tot i això, aquest any s’ha decidit realitzar aquesta nova activitat per l’oferiment de Càmping Son Bou, que es va mostrar molt interessat a participar al #MatealEstigma, i per la voluntat de Fundació Hèstia de donar a conèixer COpizza, recolzada per Coinga i JJ Curses, que aportaran el producte necessari.

COpizza és una iniciativa que pretén contribuir a una societat més inclusiva propiciant la integració laboral de persones amb malaltia mental en el procés d’elaboració d’un producte molt especial, la COpizza, un producte artesanal elaborat amb primeres matèries de màxima qualitat des del compromís amb la economia inclusiva, amb la cooperació de Fundació Hèstia i la complicitat dels consumidors i de tots els que fan possible arribar a llars, supermercats, hotels o cafeteries.

El canvi d’activitat no ha estat cap obstacle perquè tant l’Àrea de Salut de Menorca com el Consell i la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca s’hagin sumat a l’activitat, cosa que aventura, si el temps acompanya, un matí de diversió i intercanvi, tots amb les mans a la massa per la salut mental, donant un singular #MatealEstigma.

COpizzeando per la Salut Mental

Dia i hora: 3 d’octubre del 2022, de 10 a 13 hores
Lloc: Camping Son Bou
Organitzen: Fundació Hestia (COpizza) i Hestia Menorca
Col·laboren: Àrea de Salut de Menorca, Conselleria de Benestar Social, Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, Coinga i JJ Carreras.
Hi participen: Hèstia Menorca i usuaris i professionals de dispositius de salut mental de Menorca

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.