Baleària

La pizza amb salmó i tàperes de Ciutadella de Don Giacomo

A Menorca tenim una bona oferta de pizzeries i restaurants de cuina italiana. A la part de Ciutadella, un dels nostres preferits és la Pizzeria Don Giacomo, a poques passes de la plaça des Born i que ocupa part de l’antic convent dels Franciscans i, el seu menjador està ubicat al refrectori (menjador) on a segle XXVIII es menjaven els plats que cuinava Fra Roger, autor del llibre Art de la Cuina.

Pizza de salmó fumat i tàperes de Menorca. Pizzeria Don Giacomo, Ciutadella. Foto: Bep Al·lès©

A més del restaurant amb una bona varietat de plats, també és una de les pizzeries amb més demanda per a portar pizzes a domicili, com és el nostre cas, que ens vam decantar per una pizza vegetarina i una pizza de salmó fumat amb tàperes de Ciutadella, que vam maridar amb un Masia La Sala blanc, de Vinum Menorca.

El sabor que li donen les tàperes de la tramuntana de l’illa és únic, pel que fa que aquesta pizza sigui tant especial i una de les més sol·licitades pels clients.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.