Baleària

La “porchetta” de la carnisseria de Nou Mercat

Tot seguint les recomanacions del bon amic i gran cuiner Biel Cardona Capella, vam encomanar a la carnisseria del Nou Mercat de darrera l’OAR, que en Joan, el cap de la carnisseria, ens preparés una porchetta ja llesta per a coure.

Allà li van trempar d’espècies, li van donar forma i bridar i preparar per a enfornar a casa.

Porchetta. Elaborada a Nou Mercat. Foto: Bep Al·lès©

L’elaboració és més que fàcil, com la d’una porcella al forn. Dues horetes a 140/150 graus i els darrers 10 minuts amb el grill encès per tal de rostir la cotna.

Una bona idea i a més a més a molt bon preu.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.