Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

El “bikini” de Sa Premsa, una delícia

A vegades ens agrada, també, menjar per a berenar un dels clàssics a nivell internacional, el sandwich de pernil dolç i formatge, conegut popularment com a “bikini” i que a Sa Prensa de Ciutadella és un dels llocs on l’elaboren de manera magistral.

Encara que sembli que aquest senzill entrepà de pa angles amb pernil dolç i formatge no ha de tenir cap secret, sí que en té i més d’un.

Des de torrar el pa a la planxa -que ha de ser de qualitat- i no a la torradora, el punt just de mantega al pa, la qualitat del pernil i saber escollir un formatge que a més de fondrer-se s’estiri, com el que podem veure a la foto, a vegades són detalls que passen desapercebuts i que fan que un “bikini” es quedi o no a la nostra memòria gastronòmica i aquell establiment es converteixi o no en un lloc on anar quan tens ganes d’aquella elaboració, que en el nostre cas vam acompanyar d’un suc de taronja natural, per així carregar piles per a un bon matí de feina.

Segur que hi tornam!

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.