El Port de Sóller acull aquest dilluns la final del concurs de cuina amb gamba vermella Sis xefs competiran de les 11,00 h al restaurant Suculenta

Foto: @Shadha Agliata

Sis finalistes de quatre províncies competiran aquest dilluns dia 19 de setembre davant del jurat del II Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller, que promou la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Sóller i que en aquesta segona edició ha rebut 39 inscripcions procedents de 13 comunitats autònomes. Els cuiners seleccionats són Daniel Álvarez, cap de partida del restaurant Audrey’s (Alacant, 1* Michelin); J. Iván Anaya, xef d’El Mirador de la Mancha (Ciudad Real); Javier Gardonio, xef i copropietari de Cantina Panzà (Balears); Juan Antonio Guerra, segon cap d’Es Fum (Balears, 1* Michelin); Tomás Martínez, segon cap de Local de Ensayo (Murcia, 1 Sol Repsol), i Ricardo Rossi, xef de l’hotel Valldemossa (Balears). Oberta al públic en general, la prova se celebrarà a partir de les 11 hores en el restaurant Suculenta, situat en el port esportiu Marina Tramontana.

El tribunal avaluador, que suma 4 estrelles Michelin i 6 sols Repsol, està format pels cuiners Susi Díaz, Álvaro Salazar, Cati Pieras i Raúl Resino, a més de per Lourdes Plana, presidenta de la Real Academia de Gastronomía i d’aquest jurat. Tal com estableixen les bases del concurs, els membres del jurat qualificaran els següents aspectes: sabor (0/10 punts), elaboració general (0/10), tractament de la gamba (0/10), originalitat (0/5) i presentació (0/5). Sempre sota la supervisió del comitè organitzador, els finalistes disposaran d’un període de dues hores (de 09 a 11h) per a avançar l’elaboració de la seva recepta, que hauran d’acabar i emplatar davant públic i jurat en un temps màxim de 30 minuts. L’Ajuntament de Sóller concedirà dos premis amb dotació econòmica: 1.500 euros per al guanyador i 500 per al segon classificat.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.