Un total de 30 restaurants participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2022 Alta qualitat gastronòmica en l'actual edició que se celebrarà del 16 de setembre al 2 d'octubre a Menorca

Un total de 30 restaurants participen en l’actual edició de la Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB i que se celebrarà del 16 de setembre al 2 d’octubre a Menorca.
Els restaurants que hi participen són: Aquarium Port, Asador Molí des Comte, Mon Restaurant, Pinzell Restaurant, Racó des Palau, Rels Restaurant, Restaurant Cabòria, Restaurant Can Faustino, Restaurant S’Amarador i Ses Voltes Espai Gastronòmic a Ciutadella; Restaurant Maribel a Cala Blanca; Aquarium Cala’n Bosch, Foc Eco Brasserie i Sa Parrilla des Lago a Cala en Bosch; Restaurant Es Barranc a Cala Galdana; Restaurant Loar Ferreries a Ferreries; Es Chic a Es Migjorn Gran; Nivi – Villa Le Blanc Gran Meliá i Restaurant Don Tomás a Santo Tomás; Café  Bistro Sol 32, Hotel Jeni & Restaurant i The Tapas Gastrobar a Es Mercadal; Cafè del Nord i Ca Na Marga a Fornells; Santa Marianna i Torralbenc a Alaior; Es Jardí des Temple a Son Bou; Sa Paradeta d’en Doro i Sa Pedrera des Pujol a Sant Lluís; i Es Jardí Restaurant a Maó.
El president de Restauració Menorca, José Bosch, ha destacat que “estem molt contents amb la participació d’aquesta edició i sobretot amb l’alta qualitat gastronòmica dels establiments que hi participen”. A més, ha afegit que “la convocatòria d’inscrits en aquesta edició abarca tota l’illa.”

Durant els disset dies que dura la Mostra, els participants presentaran un ‘Menú Mostra’ (a un preu de 20€) o un ‘Menú Gastronòmic’ (a un preu i format lliure) que consisteixen en plats de cuina menorquina tradicional o de nova creació basats en producte local i de temporada.

El públic podrà consultar els establiments participants en aquesta edició i el seu menú a la web www.mostradecuinamenorquina.com

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.