El ritual de la coca amb tomàtiga

Bep Al·lès/Foto: Coca amb tomàtiga des Forn de Can Bep. Sabieu que els menorquins feim el nostre ritual gastronòmic a l’hora de menjar una coca amb tomàtiga?

Si la coca és individual, aquelles que són redones, es comença rompent poc a poc els bocins de més defora del cercle i els anam mullant amb la tomàtiga, que ha de ser sucosa, que hi ha al centre. El mateix feim amb les porcions d’una coca grossa, que també romprem a bocinets amb la mà i anirem sucant amb la tomàtiga que és el darrer que ens menjarem.

També hem de dir-vos que tenim prou destresa per a fer aquest ritual gastronòmic i no tacar-mos, cosa que també pot passar.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.