Èxit de convocatòria al concurs d’albergínies plenes solidari d’AECC Ciutadella Les albergínies de na Carmen Arguimbau van resultar les més saboroses d'entre les 23 palangranes presentades a concurs

Eliris.cat. Ciutadella- Anit es celebrà a la plaça dels Pins de Ciutadella el VIIè concurs d’albergínies plenes que organitza anualment l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Ciutadella. Enguany també s’hi afegí la modalitat de coques dolces i salades. Aquesta edició comptà amb l’actuació musical d’Àngels i Pau i del grup Suc i Sopes que, uns i altres, van omplir de música la nit estiuenca en una plaça dels Pins plena a vessar.

Els membres del jurat

El jurat

El jurat encarregat de valorar coques i albergínies estava format pel president de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Bep Al·lès, el president de CAEB Restauració, José Bosch, Antoni Juaneda, de Cómete Menorca, Miquel Muntaner, de l’AECC, Tònia Pons, de “Mi mundo cocinando” i José López, tercer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Ciutadella.

Catalina Pérez i Tònia Arguimbau, voluntàries de l’AECC

Els premis pels finalistes i guanyadors de les diferents categories van ser donats desinteressadament per diversos establiments locals. També van col·laborar els forns de Ciutadella i alguns particulars aportant menjar i beguda que es va vendre als assistents per tal d’arreplegar fons per sufragar els serveis que ofereix gratuitament l’AECC. Així mateix, van ser molts els voluntaris i voluntàries que des de  primera hora del capvespre fins passades les 11 de la nit van posar el seu granet d’arena per la causa solidària. La Junta local de l’AECC, encapçalada per la presidenta, Rufi Lorente, es mostrà molt satisfeta per l’acollida d’aquesta iniciativa solidària.

El palmarès

Coques dolces

Finalista: Mateu Comellas

Guanyadora: Maribel Fernández

Coques salades

2a finalista: Maria José Delgado

1a finalista: Auxili Faner

Guanyadora: Tonia Fedelich

Albergínies plenes

3r finalista: Mateu Comellas

2a finalista: Clara Sancho

1a finalista: Tere Jaimez

Guanyadora: Carmen Arguimbau

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.