Albergínies plenes a la menorquina

Esmitjarem les albergínies de per llarg i les bullirem amb aigua i sal uns 20 minuts. Les traurem de l’olla i les deixarem escórrer. Quan siguim tebes les buidarem amb una cullera anant alerta de no rompre les barquetes.

Dins un tià de terra farem un sofregit amb un parell de cebes, un pebre verd, dues tomàtigues grosses i quatre grans d’all tot ben picadet.  Deixarem que es ben sofregeixi i quan sigui boni llest davallarem el foc i hi afegirem la polpa de les albergínies, un pols de pebre bo, una molla de pa banyada amb llet i un ou batut. Ho ben mesclarem i ho farem sofregir uns cinc minutets a foc ben dolç fins que la pasta quedi lligadeta i apagarem el foc.

Omplirem les barquetes d’albergínia amb aquesta pasta i per damunt hi posarem pa ratllat mesclat amb all i julivert picats. Ho ben regarem d’oli d’oliva i ho enfornarem 20 minuts.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.