Món Perdut blanc, Collita 2021 DO Empordà, elaborat pel Celler Oliveda amb un cupatge de Macabeu i Garnatxa blanca

Bep Al·lès/Ciutadella – Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un bon vi blanc que us acompanyi en aquests dies de calor de juliol. Es tracta del Món Perdut Collita 2021, de la DO Empordà, elaborat pel Celler Oliveda amb un cupatge de Macabeu i Garnatxa blanca.

NOTA DE TAST

Aspecte: Color groc brillant, net i atractiu

Nas: Aromes afruitals amb tocs florals. Fruites blanques i flors de gessamí.

Boca:  Fresc i elegant. Lleuger al paladar amb notes de poma i de pera. Final molt agradable que et convida a beure una altra copa.

MARIDATGE

Calamar a la romana del restaurant Es Garbell. Foto: Bep Al·lès

Acompanya de meravella els calamars a la romana o a l’andalusa, com també les raoles d’endívia i bacallà, les croquetes de rap i gambes, les de pollastre, i les de peixos com el bacallà.

Marida molt bé amb els peixos fregits, des d’una fritada de peix roquer on no hi manquin serrans, vaques, esparralls i donzelles, a una mòllera de roca fregida, a més del gall de sant Pere fregit amb alls.

Musclos a la planxa. Restaurant Es Barranc. Foto: Bep Al·lès

Si volem seguir amb un dinar o sopar amb plà “tapeo” aquest dies a casa i de manera informal, podeu fer uns musclos al vapor acompanyats d’una salsa maonesa, uns musclos al forn a la menorquina amb un poc de tomatigat ben espès i pa ratllat, cloïsses amb salsa verda, escopinyes de gallet al vapor, un pop a la gallega o a la brasa.

Pop al forn amb patates a la menorquina o perol de pop. Foto: Bep Al·lès©

Proveu-lo amb una sípia amb salsa o amb fesols, pop amb cebes, pilotes de pop, calamars plens al forn, pop al forn o unes sípies plenes amb gambes al forn amb patates.

Si voleu saber més d’aquest vi elegant i seductor, aromàtic i ben equilibrat podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.