Èxit de participació al programa de visites als llocs des Castell

Les visites han estat gratuïtes i han tingut l'objectiu de donar a conèixer la producció d’aliments al municipi i donar visibilitat al sector primari

Èxit de participació al programa de visites als llocs des Castell

El passat cap de setmana va tenir lloc la darrera sessió del programa de visites guiades i tasts a llocs productors del terme municipal des Castell, organitzat per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament des Castell i Sa Cooperativa del Camp.

Les visites han estat gratuïtes i han tingut l’objectiu de donar a conèixer la producció d’aliments al municipi des Castell, així com donar visibilitat als productors del sector primari del nostre poble.

En aquesta ocasió, vam visitar Binissaida Vell, un lloc que practica l’agricultura regenerativa i ecològica, i és exemple d’una petita propietat ben diversificada.

Judith Aisa va explicar com gestiona les seves terres i la visita va acabar amb un tast de crema de meló i carn-i-xulla i una llesca de pa amb patates fregides i ous remenats amb picada de verdures i sobrassada.

La regidora de Medi Ambient, Marisa Àlvarez, ha agraït a Sa Cooperativa del Camp l’esforç i la bona predisposició, que ha permès l’èxit de la iniciativa.