Èxit de participació al programa de visites als llocs des Castell Les visites han estat gratuïtes i han tingut l'objectiu de donar a conèixer la producció d’aliments al municipi i donar visibilitat al sector primari

El passat cap de setmana va tenir lloc la darrera sessió del programa de visites guiades i tasts a llocs productors del terme municipal des Castell, organitzat per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament des Castell i Sa Cooperativa del Camp.

Les visites han estat gratuïtes i han tingut l’objectiu de donar a conèixer la producció d’aliments al municipi des Castell, així com donar visibilitat als productors del sector primari del nostre poble.

En aquesta ocasió, vam visitar Binissaida Vell, un lloc que practica l’agricultura regenerativa i ecològica, i és exemple d’una petita propietat ben diversificada.

Judith Aisa va explicar com gestiona les seves terres i la visita va acabar amb un tast de crema de meló i carn-i-xulla i una llesca de pa amb patates fregides i ous remenats amb picada de verdures i sobrassada.

La regidora de Medi Ambient, Marisa Àlvarez, ha agraït a Sa Cooperativa del Camp l’esforç i la bona predisposició, que ha permès l’èxit de la iniciativa.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.