Lourdes Plana, presidenta de la RAG, el xef Álvaro Salazar i el regidor Sebastià Aguiló presenten el jurat del Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller El jurat suma quatre estrelles Michelin i cinc sols Repsol

El comitè organitzador del II Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller donarà a conèixer la composició íntegra del jurat aquest divendres 5 d’agost al vermut informatiu que se celebrarà a les 12 hores al restaurant S’Oli 13. A aquesta trobada amb la premsa assistiran la presidenta de la Reial Acadèmia de Gastronomia (RAG), Lourdes Plana; el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Sóller, Sebastià Aguiló, i el xef de Voro (2** Michelin), Álvaro Salazar. Després de la presentació, se servirà un aperitiu amb broquetes de gamba vermella a càrrec de Joseba Salamanca.

La segona edició del concurs culinari que promou l’Ajuntament de Sóller tindrà lloc el dilluns 19 de setembre al mirador del restaurant Suculenta, emplaçat al port esportiu Marina Tramontana. El certamen s’adreça a professionals en actiu i la inscripció, que és gratuïta, es pot formalitzar fins al 20 d’agost a través de la pàgina web www.gambadesoller.es. Les bases estableixen dos premis amb dotació econòmica: 1.500 euros per al guanyador i 500 per al segon classificat. L´organització cobreix les despeses de desplaçament i allotjament als finalistes que resideixin fora de l´illa.

Aquest esdeveniment compta amb Estrella Damm com a patrocinador principal, així com amb la col·laboració de Peixos Mayol, Visit Sóller, Ameller Cuines, Cooking Surface, Llorenç Cerdà Alimentació, Ca’n Det, Vins Ca’n Verdura i Montagud Editores, entre altres firmes.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.