Pomada Xoriguer incentiva el reciclatge a les festes de Menorca

Vendre l’ànima per les festes, però no l’entorn, o el que és el mateix, gaudir de les celebracions sense perdre de vista el respecte al medi ambient ni la responsabilitat de tenir-ne cura. Amb aquest missatge, Llimoneta, la mascota de Pomada Xoriguer, es desplaçarà a Fornells, on aquesta tarda, a partir de les 20.30 hores hi ha pregó i revetlla.

“Llimoneta” estarà entre les 21:30 i les 23:30 hores a la zona de contenidors de reciclatge del carrer del Mar amb un detall per a les cinquanta primeres persones que s’acostin a reciclar algun envàs o residu, i el millor somriure per a els qui es vulguin fer una fotografia amb la nostra mascota.

“Que Pomada Xoriguer és la beguda de les festes amb ànima, que ho donem tot per les nostres festes, és un missatge que tenim ben interioritzat els menorquins i que també comparteixen els que ens visiten a l’estiu, per això amb Llimoneta volem fer un pas més. Ens agrada Menorca, ens agraden els seus paisatges, pobles i festes, però perquè això es mantingui, hem de col·laborar. Aquest és el missatge que Llimoneta vol portar aquests dies a les festes menorquines”, explica José Carlos Camps, director de Màrqueting de Destil·leries Xoriguer, que agraeix la receptivitat “instantània” de l’Ajuntament des Mercadal respecte d’aquesta iniciativa.

Llimoneta

Enllumenada per Lagencia de publicidad, Llimoneta va néixer en el context de la campanya “Pomada Xoriguer se’n va de festes”, amb la qual Destil·leries Xoriguer pretenia exportar el seu mix de ginebra amb llimona, llest per emportar i òptim per a granitzadora tipus fregen, a les festes de tot Espanya.

Les Falles de València va ser la primera cita festiva que va visitar Pomada Xoriguer, on la promoció Per les falles venc la meva ànima! va permetre gaudir de la beguda menorquina més emblemàtica, la beguda de les festes amb ànima, a diferents bars del centre de la ciutat i la falla del Pilar.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.