HORECA Balears prepara la seva primera fira a Menorca Serà del 22 al 24 de març de 2023 al Recinte Firal de Maó

Després de l’èxit de les edicions a Mallorca i Eivissa, Horeca Balears aposta per Menorca per a acostar el punt de trobada global per als professionals de l’hostaleria i turisme, amb la finalitat de propiciar un acostament de tots els participants del canal, des de productors, distribuïdors, empreses de serveis, hotels, restaurants i administració pública, característiques que l’han convertit en el referent del sector hostaler a Balears.

Horeca Balears s’ha consolidat com la trobada anual dins del món professional de la restauració i hostaleria, tant a Mallorca com a Eivissa i en 2023 arriba a l’illa de Menorca amb una 1r Edició. El format de la Fira és un esdeveniment que es desenvoluparà durant tres dies i en el qual es reuniran tots els professionals dels àmbits relacionats amb l’hostaleria i la restauració, en el qual també hi haurà empreses de serveis, maquinària, equipament… així com les habituals empreses relacionades amb l’elaboració i distribució de productes.

L’organització de la fira, va visitar Menorca per a estudiar les línies de col·laboració al costat de les associacions ASHOME (Associació Hotelera de Menorca), Associació Menorquina de Cafeteria Bars i Restaurants i amb Menorca Restaurants, així com amb Agroxerxa amb la intenció d’oferir, en primer lloc als professionals de l’illa, l’oportunitat de participar en l’esdeveniment.

La fira se celebrarà el mes de març, els dies 22, 23 i 24  a Espai Menorca, Recinte Firal i Sales de Formació de Maó, un lloc idoni per a la celebració de la fira, per la seva capacitat, accessibilitat i característiques que garanteixen les condicions per a la celebració d’un esdeveniment d’aquesta magnitud i la màxima comoditat per als professionals que participin i ens visitin.

A més, durant l’esdeveniment s’organitzaran activitats paral·leles i formacions per als professionals del sector. Horeca realitzarà exposicions en els diferents estands de marques amb: demostracions, degustacions, concursos, showcookings, etc.

L’entrada a l’esdeveniment és exclusiva per a professionals mitjançant invitació de les marques que participin, les associacions col·laboradores i institucions públiques.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.