Nova oficina temporal per a la promoció del producte local a Ciutadella

Oficina Producte Local Ciutadella

Ahir va tenir lloc la presentació de la nova oficina temporal de promoció de producte local ubicada a la Plaça de la Llibertat de Ciutadella. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de Ciutadella el qual autoritzà l’ús del local “Carnisseria G” pels mesos de juliol, agost i setembre a l’Associació Leader illa de Menorca per a la promoció del producte local i la gastronomia de Menorca. Cal dir que l’Ajuntament de Ciutadella és soci de l’Associació Leader des dels seus inicis, i la voluntat és treballar conjuntament per a la dinamització, el desenvolupament econòmic i la conservació del patrimoni cultural i ambiental.

Durant els mesos d’estiu, el Mercat de Ciutadella és una visita obligada per turistes i visitants, els quals cerquen productes de l’illa, informació de la gastronomia i valoren molt positivament la producció local. Així, ambdues entitats valoren de manera molt positiva utilitzar aquest espai de manera temporal mentre es torna a convocar i a resoldre el concurs públic per a ús privatiu de la Carnisseria.

L’oficina comptarà amb tota mena de materials i recursos per a la promoció de producte local provinents d’altres entitats i també del Consell Insular de Menorca, el qual dona suport de manera directa a la iniciativa. Val la pena dir que aquest any Menorca es Regió Europea de Gastronomia i, per tant, iniciatives com aquesta reafirmen la distinció i la donen a conèixer encara més.

Oficina Producte Local Ciutadella

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.