Com preparar un deliciós almívar de llet

L’almívar de llet és un lacti que s’obté de coure llet amb sucre. L’almívar de llet és molt utilitzat en rebosteria, encara que també es pot menjar sol i està de llepar-se els dits.

Per a aquesta recepta serveix també l’almívar de llet comprat, però sempre és aconsellable fer-lo de la forma tradicional, encara que això sí, necessitarem una mica de paciència perquè trigarem tres hores a tenir-ho llest.

Els ingredients per a elaborar l’almívar de llet són:
– 1 litre de llet
– Essència de vainilla
– 350 g de sucre
– 1/2 culleradeta de bicarbonat

La preparació és lenta com dèiem, però extremadament senzilla:
En una olla posem a coure a foc lent el sucre juntament amb la llet fins que tinguem el sucre completament dissolt. A continuació, afegirem la vainilla i el bicarbonat, barrejarem i continuarà a foc lent durant unes dues hores, removent de tant en tant. Transcorregut aquest temps, i durant l’última hora de cocció anirem removent, però aquesta vegada de manera contínua per a evitar que se’ns enganxi o es facin grumolls.
Una vegada s’hagi espessit, retirarem del foc i ja tindrem l’almívar de llet acabat.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.