La Regió Europea de Gastronomia dona la benvinguda als turistes que arriben a Menorca en avió Amb el lema "Menorca, Sabor Infinito", la publicitat inclou a més un gran codi QR que convida als visitants a consultar a través del telèfon mòbil el programa d'actes programats al voltant d'aquest mandat.

La promoció de Menorca Regió Europea de Gastronomia s’estén a l’Aeroport de Menorca. El Consell Insular de Menorca, a través de la Fundació Foment del Turisme (FFTM) i el departament d’Economia i Territori, ha instal·lat dos grans cartells promocionals per a donar a conèixer la Regió Europea de Gastronomia als turistes que arriben a l’illa amb avió.

La gerent de la FFTM, Elena Costa, juntament amb el conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons, van presentar la cartelleria que s’han instal·lat en l’aeroport. Es tracta de quatre tòtems, dues columnes a la zona de la parada de taxis i dos panells més situats a la zona de pagament de l’aparcament, un lloc molt visible per a totes les persones que arriben a l’aeròdrom menorquí. Amb el lema “Menorca, Sabor Infinito”, la publicitat inclou a més un gran codi QR que convida als visitants a consultar a través del telèfon mòbil el programa d’actes programats al voltant d’aquest mandat.

Aquesta acció promocional se suma a la iniciativa que es va dur a terme conjuntament amb el Departament de Mobilitat per a retolar dos autobusos que fan els recorreguts Maó-Ciutadella i Maó-platges de Sant Lluís. La Regió Europea de Gastronomia també es publicita en tres tanques ubicades a Maó, Es Mercadal i Ciutadella, i als Ports de Ciutadella i Maó.

El mandat de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022 és una distinció concedida per l’Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT) en reconeixement dels valors culinaris i sostenibles de l’illa. El mandat compta amb un extens calendari d’esdeveniments que, mitjançant aquestes accions promocionals, es vol fer arribar també als turistes que visiten Menorca aquest any.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.