Més visibilitat per al mandat de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia S’engega una nova acció publicitària que inclourà la retolució de dos autobusos, tres tanques publicitàries i cartelleria a l’Aeroport i als dos ports.

El Consell Insular de Menorca, a través del Departament d’Economia i la Fundació Foment del Turisme, engega una nova campanya promocional per donar més visibilitat al mandat de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia durant la temporada turística d’estiu (juny, juliol, agost i setembre). Es tracta d’una acció que compta amb el suport del Departament de Mobilitat.

En concret, s’ubicaran tres tanques publicitàries (Maó, Mercadal i Ciutadella), així com cartelleria a l’Aeroport i banderoles al Port de Ciutadella i al de Maó. A més, es retolaran dos autobusos – un farà el recorregut Maó-Ciutadella i l’altre farà el recorregut de Maó a les platges de Sant Lluís-, on també s’inclourà promoció de la revista gratuïta Oliaigua, la qual està apadrinada pel xef del celler Can Roca, Joan Roca.


A través d’aquesta acció es pretén visibilitzar de cara als turistes el mandat assumit per Menorca com a Regió Europea de Gastronomia, una oportunitat per donar un reconeixement als valors culinaris de l’illa durant tot l’any. Aquesta distinció va ser concedida a finals de 2019 per l’Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT) gràcies a la col·laboració publicoprivada. Per celebrar aquest reconeixement s’ha elaborat un ampli programa d’activitats durant tot el 2022 que giren al voltant de la cuina, la cultura local, el territori i la sostenibilitat com a grans eixos motors d’aquesta declaració.

Cal recordar que aquesta acció promocional se suma a les ja portades a terme com l’emissió de programes culinaris al Canal Cocina, la participació en fires gastronòmiques, i insercions publicitàries com a TV3 i a la revista francesa Cuisine A&D, entre d’altres.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.