Els clients d’Eroski a Menorca donen 5.000 € a la Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca.

Maó, 3 de juny de 2022. Avui matí a l’Eroski Center de Sant Lluís, la Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca i Eroski han clausurat la campanya solidària a benefici del projecte Juegoteca d’aquesta fundació.

La campanya, consistent en posar a la venda 5.000 llapis a un euro per unitat, ha assolit els seus objectius, aconseguint recaptar 5.000 euros, que es destinaran íntegrament al programa Juegoteca de la Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca, enfocat a un espai creat per als nins de l’àrea Infància i Joventut per fomentar la creativitat, imaginació i habilitats socials.

Els llapis, amb 3 models diferents, s’han distribuït als supermercats d’Eroski a Menorca.

L’acte ha comptat amb l’assistència de Bárbara Torrent, consellera de benestar social i vicepresidenta de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca i Mónica Planella, directora administrativa de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca.

Per part d’Eroski han assistit Alfredo Herráez, director a Balears, Joana Manresa, responsable de relacions internacionals i Juan Carlos Méndez, cap comercial de l’àrea de Menorca.

PROGRAMA JUEGOTECA: Espai de trobada lúdica i educativa

Aquests són els objectius d’aquest programa:

  • –  Crear un espai lúdic on fomentar el desenvolupament de les nines i nins.
  • –  Desenvolupar habilitats socio-culturals a través del joc.
  • –  Proporcionar un espai a pares i mares que cobreixi de manera parcial els horaris i calendari no

    lectius amb professionals amb titulació i formació en infància, diversitat i activitats lúdiques.

  • –  Fomentar les relacions socials i la vida activa.
Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week