Dies de Flors i Gastronomia: Alaior, per menjar-se’l!

Els ‘Dies de Flors i Gastronomia’ començaran a Alaior el 7 de maig i hi romandran fins al 22 de maig, per traslladar-se després a Cala en Porter, del 27 de maig al 12 de juny, i a Son Bou, de 17 de juny al 3 de juliol.

José luis Benejam, batle d’Alaior, destaca que «aquesta activitat és sens dubte una de les que té més acceptació durant l’any i que ajuda a dinamitzar el comerç local i el sector de la restauració durant els dies que té lloc l’esdeveniment. Centenars de persones visiten el poble per gaudir de les magnífiques i sorprenents decoracions que fem».

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Foment de l’Ocupació, Manteniment de Vies Públiques, Cementiri i Parcs i Jardins, Txiqui Arévalo, ha dit que «en aquesta edició fem un homenatge a la gastronomia menorquina i a diferents elements que en són clau. Menorca i els seus productes culinaris són únics, i estem contents de poder representar-los amb ornamentacions florals».

L’itinerari dels diferents escenaris d’Alaior decorats amb motius florals és el següent: Plaça Nova, façana de LOAC, Alaior Art Contemporani, Ajuntament d’Alaior, Plaça Constitució, Dalt es Fossar, plaça des Ramal, el pont del carrer Sant Josep, avinguda del Pare Huguet, façana de la capella de Gràcia, Cala en Busquets, façana de Sant Diego i les entrades a Alaior des de Maó, Cala en Porter i Son Bou.

Per tal de complementar els diferents escenaris florals, l’Ajuntament també ha organitzat actuacions musicals que tindran lloc a cada inauguració. A Alaior, aquest 7 de maig es farà una actuació de Jon Baren a la plaça des Ramal, a les 13.30 h. El 27 de maig a la plaça Gran de Cala en Porter actuarà Ten String Trio a les 13.30 h, i a Son Bou, el 17 de juny a les 13.30 h, al costat del Punt d’Informació Turística, tindrem a Wanderlust.

L’Ajuntament anima a tots els comerciants i residents a decorar els seus balcons i comerços amb decoracions florals.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.