Comença la campanya del musclo al Delta, que s’escurça als Alfacs per evitar les onades de calor de l’estiu L'augment de la factura de la llum i el combustible incrementa el preu d'aquest marisc almenys un 20%

La Ràpita – Els aqüicultors del delta de l’Ebre van començar la campanya del musclo el 19 d’abril. Preveuen comercialitzar-ne prop de 3,5 milions de quilos, 2,8 milions a la badia dels Alfacs on s’inicia habitualment la recollida per aquestes dates. Ja fa uns anys la campanya es tanca a principis de juliol per evitar que les onades de calor en ple estiu els mati el musclo i la cria de l’any següent. Els mariscadors s’adapten així al canvi climàtic tot i que se’n venia molt a l’estiu amb la campanya turística. Com altres sectors, l’augment de la factura de la llum i els combustibles farà augmentar el preu del musclo. En aquest inici de campanya, quan també es competeix al mercat amb el musclo gallec i italià, ja ven un 20% més car que l’any passat.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear