Baleària aposta per la gastronomia local i patrocina Tapes per Menorca La naviliera s'ha convertit en patrocinador principal de l'esdeveniment

Baleària és el patrocinador oficial de Tapes per Menorca 2022. La naviliera aposta per la gastronomia local i dona suport a la cita menorquina, organitzada per AgenciaCom juntament amb Restauració Menorca i CAEB.
Tapes per Menorca és un concurs i ruta de tapes que tindrà lloc del 20 al 29 de maig per diferents bars i restaurants de l’illa. A més, com ja va succeïr l’any passat, dos dies abans de l’inici de la ruta, el dimecres 18 de maig, es celebrarà el concurs a la Sala Multifuncional des Mercadal. Una edició a la qual els establiments participants oferiran al públic diferents tapes amb l’objectiu d’impulsar el sector de la restauració.
Els participants, tant al concurs com a la ruta, competiran en dues categories, la tapa lliure y la tapa temàtica, que tindrà com a protagonista el formatge Coinga. A més, els establiments participants en la ruta podran oferir, a més de la tapa lliure i la tapa temàtica, altres tapes a preu lliure.
Joan Serra, delegat de Baleària a Balears, ha destacat que “com a empresa local i arrelada als territoris, estem orgullosos de donar suport al producte local i de proximitat, i patrocinar un esdeveniment que permet dinamitzar el turisme de Menorca. Esperem que les nostres connexions fins a l’illa animin a ciutadans de Mallorca i Barcelona a desplaçar-se per a gaudir de la gastronomia de Menorca i de l’illa en general”
Inscripcions
La participació a Tapes per Menorca està oberta a tots els restaurants de Menorca i el termini per inscriure’s a Tapes per Menorca serà fins al 29 d’abril. La inscripció té un cost de 100€ per als restaurants associats a Restauració Menorca i de 150€ per als no associats, i la inscripció s’ha de realitzar a través del formulari d’inscripció que trobaran a la website www.tapespermenorca.com.
Patrocinadors i col·laboradors
Tapes per Menorca, organitzat per AgenciaCom juntament amb Restauració Menorca i CAEB Menorca, compta amb el patrocini principal de Baleària i Mahou; i Coinga, l’Ajuntament des Mercadal i la Fundació Foment del Turisme de Menorca com a patrocinadors. A més de la col·laboració d’ASCAIB, Fra Roger, Menorca Es Diari, Cómete Menorca, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics, Elitechip, European Regions of Gastronomy, Foodies on Menorca i Benejam.
Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.