Baleària aposta per la gastronomia local i patrocina Tapes per Menorca

La naviliera s'ha convertit en patrocinador principal de l'esdeveniment

Baleària aposta per la gastronomia local i patrocina Tapes per Menorca
Baleària és el patrocinador oficial de Tapes per Menorca 2022. La naviliera aposta per la gastronomia local i dona suport a la cita menorquina, organitzada per AgenciaCom juntament amb Restauració Menorca i CAEB.
Tapes per Menorca és un concurs i ruta de tapes que tindrà lloc del 20 al 29 de maig per diferents bars i restaurants de l’illa. A més, com ja va succeïr l’any passat, dos dies abans de l’inici de la ruta, el dimecres 18 de maig, es celebrarà el concurs a la Sala Multifuncional des Mercadal. Una edició a la qual els establiments participants oferiran al públic diferents tapes amb l’objectiu d’impulsar el sector de la restauració.
Els participants, tant al concurs com a la ruta, competiran en dues categories, la tapa lliure y la tapa temàtica, que tindrà com a protagonista el formatge Coinga. A més, els establiments participants en la ruta podran oferir, a més de la tapa lliure i la tapa temàtica, altres tapes a preu lliure.
Joan Serra, delegat de Baleària a Balears, ha destacat que “com a empresa local i arrelada als territoris, estem orgullosos de donar suport al producte local i de proximitat, i patrocinar un esdeveniment que permet dinamitzar el turisme de Menorca. Esperem que les nostres connexions fins a l’illa animin a ciutadans de Mallorca i Barcelona a desplaçar-se per a gaudir de la gastronomia de Menorca i de l’illa en general”
Inscripcions
La participació a Tapes per Menorca està oberta a tots els restaurants de Menorca i el termini per inscriure’s a Tapes per Menorca serà fins al 29 d’abril. La inscripció té un cost de 100€ per als restaurants associats a Restauració Menorca i de 150€ per als no associats, i la inscripció s’ha de realitzar a través del formulari d’inscripció que trobaran a la website www.tapespermenorca.com.
Patrocinadors i col·laboradors
Tapes per Menorca, organitzat per AgenciaCom juntament amb Restauració Menorca i CAEB Menorca, compta amb el patrocini principal de Baleària i Mahou; i Coinga, l’Ajuntament des Mercadal i la Fundació Foment del Turisme de Menorca com a patrocinadors. A més de la col·laboració d’ASCAIB, Fra Roger, Menorca Es Diari, Cómete Menorca, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics, Elitechip, European Regions of Gastronomy, Foodies on Menorca i Benejam.