La V Fira de Turisme d’Alaior posa en valor el producte turístic de celebracions i esdeveniments

Aquest cap de setmana, 2 i 3 d’abril torna la Fira de Turisme d’Alaior, després de dos anys de no poder-se celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Rafel Quintana, regidor de Fires i Mercats, Txiqui Arévalo, regidor de Promoció Econòmica i Brigades i Elena Costa, gerent de la Fundació Foment del Turisme l’han presentada avui als mitjans de comunicació.

L’edició d’aquest any, la 5a, estarà dedicada a les celebracions dins l’àmbit turístic, i també en tota la indústria i serveis al voltant dels mateixos, que puguin tenir lloc a l’illa i constitueixen tot un reclam turístic de primer ordre.

Rafel Quintana, regidor de Fires i Mercats ha destacat que «per si alguna cosa es caracteritza Alaior, és per ser un poble actiu, duent a terme tota mena d’actes, fires i mercats. El turisme és un dels pilars bàsics de l’economia menorquina, i aquí a Alaior estem orgullosos de ser l’únic poble que dedica a aquest important sector tota una fira que esdevé cada any un espai perquè les empreses donin a conèixer els seus productes i/o serveis als residents de l’illa i als visitants. A més, és una excel·lent oportunitat per crear sinergies a escala interna».

Per la seva banda, Elena Costa, gerent de la Fundació Foment Turisme ha afegit que «aquest any es posa en valor tot el producte de celebracions i congressos, un producte turístic que ajuda a desestacionalitzar i que crea negoci i empreses. Tot això juntament amb altres productes que són complementaris, com la gastronomia tant en auge avui en dia, i que fan que Menorca es pugui gaudir els 365 dies a l’any».

El marc escollit per a la celebració de la fira és el poliesportiu i les pistes exteriors de l’institut Josep Miquel Guàrdia, com un gran espai d’exposició de les empreses turístiques participants.

Unes 40 empreses especialitzades en producte turístic d’esdeveniments: càtering, hotels, agroturismes, cocteleria, maquillatge, sonorització, fotografia, carpes, animació infantil regals, tot el que necessiti la gent per poder organitzar la seva celebració somiada, seran les que mostraran la seva oferta a tots els assistents.

El programa d’activitats destaca pel seu dinamisme i inclou tast de vins, còctels, degustacions de menjar i pastissos i actuacions musicals de Mèrvils Duo, Wanderlust, Maria Fortuny, Acústic Menorca DJ, JukeBox Band Menorca, Ritmo Menorca i Fusionados.

Cal destacar que el dissabte a les 11 després de la inauguració institucional, hi haurà una degustació gratuïta d’una ensaïmada gegant a càrrec de Panadería Pedro.

Així mateix, perquè els més petits també puguin gaudir de la fira, el diumenge a les 11 h s’ha previst una animació infantil amb les mascotes de Ritmo Menorca.

La fira estarà oberta el dissabte de 10 a 20 h, i el diumenge de 10 a 14 h.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week